Сервиси и услуги

 • Лични документи

  Електронско закажување на термини за лични документи и образци.

 • Мој термин

  Проверка на упати и слободни термини за лекарски прегледи.

 • ИПАРД програми

  Активни повици за претпристапна помош од ЕУ, наменета за рурален развој (ИПАРД).

 • Стипендии

  Информации за стипендии за ученици и студенти, како и потребни документи за пријава.

 • УЈП ППД

  Систем на е-даночни сервиси на УЈП. Провери електронска даночна пријава за персонален данок.

 • Граѓански буџет

  Интерактивна визуелизација на Буџетот на Република Северна Македонија за 2019 година.

 • Е-систем за јавни набавки

  Активни постапки за јавни набавки и преглед на завршени набавки.

Создаваме силна и правична економија која го поттикнува растот, создава работни места и ги поддржува најранливите.
Градиме држава која идните генерации ќе бидат горди да ја нарекуваат свој дом.
Eдно, правично и еднакво мултикултурно општество кое се грижи за различностите и обезбедува еднаков пристап до услугите и заштитата за сите.
Република Северна Македонија како еднаков партнер на меѓународната сцена - дел од просперитетниот, демократски и правичен свет, која нуди шанса за сите свои граѓани.
Работиме на трансформација на Владата и институциите, од затворени, во отворени и отчетни, а државната администрација ја професионализираме и департизираме.

National news cheap swiss gear backpack Air Max Outlet Online Italia power tools for sale free sex video FTU, FACTUM BOOKS European News Web the north face jacket Basketball free sex movie