Останати вести

Колекционерство
VIN 001: Првиот произведен Ford Mustang Shelby GT500 продаден за 1,1 милиони долари

За автомобилските колекционери купување на првиот произведен примерок на нов модел е вистински сон За автомобилските колекционери купување на првиот произведен примерок на нов модел…

1 2 3 318