Нашата мисија: Високо професионална изработка за цврсто и сигурно чекорење напред...

ВЕЛЕПОД дооел - Скопје

Фирмата Велепод се занимава со продажба и монтажа на PVC подни облоги (винфлекс, линолеум), паркет, теписони и ламинат од светски познатите брендови „Gerflor“, „Tarket“, „IVC“, „Desso“, „Forbo“ и др.

Нашето 10 годишно искуство, докажаниот квалитет на материјалите и високо професионалната изведба се гаранција за сигурно чекорење напред.

 

Велепод дооел - Скопје

Партнери

   

 

  

        

 

ОУ „Александар Македонски“ - Скопје

Фотографии од поставена хомогена PVC VINYL подна облога.

погледни

Клиничка болница „СИСТИНА“ - Скопје

Изведба на хомогена PVC VINYL подна облога.

погледни

Аеродром „Александар Велики“ - Скопје

Фотографии од поставена хетерогена PVC VINYL подна облога.

погледни

webhostmk

पॉर्न विडियो Video porno xxx movie European News Web Asian sex video Japan porn video Shopping 美女明星 cheap anello backpack cheap fjallraven backpack