UA-16322392-1
 

ЗА НАС


Тримекс Дооел е основана 1990 година со основна дејност дистрибуција на додатоци во исхрана и застапување на реномирани компании од САД од таа област: Now Foods и Nutrex Hawaii. Нашиот продажен асортиман содржи различни производи: витамини, минерали, билни производи, амино киселини и специјални производи за одредени намени. Основна цел на Тримекс е да се понудат најквалитетни производи на нашиот пазар произведени според GMP стандарди според највисок “А” рејтинг со кои се потврдува дека се користат највисоки процедури за квалитет во производството и проверени суровини.


НАША ПОНУДА

НОВОСТИ

Симпозиум – Омега-3 и CoQ10 моќни додатоци за кардиометаболна протекција

Симпозиум – Омега-3 и CoQ10 моќни додатоци за кардиометаболна протекција

Во организација на Здружението на Интернисти на РМ и Тримекс, вчера на 25.10.2018 година се одржа Симпозиум на тема...

Тримекс на Health, Fitness & Wellness Expo 2017

Тримекс на Health, Fitness & Wellness Expo 2017

Health, Fitness & Wellness Expo е најголемиот интерактивен настан за здрав животен стил во Македонија! HFW Expo е настан...

Патна аптека – грижа за здравјето за време на патување

Патна аптека – грижа за здравјето за време на патување

На секое патување треба да сме добро подготвени и една од клучните компоненти е нашата лична патна аптека. Често...

Инфекции на уринарниот тракт- честа појава во летниот период

Инфекции на уринарниот тракт- честа појава во летниот период

Семејни излети, зачестени прошетки со пријателите во природа, посета на туристички места, разладување во базени… сите овие забавни активности...

Колку изложувањето на сонце е добро за вашето здравје?

Колку изложувањето на сонце е добро за вашето здравје?

За придобивките од изложувањето на сонце разговаравме со д-р Нела Деспотовска од тимот на Тримекс. Кои се придобивките од...

Нов производ во асортиманот – Serrazimes

Нов производ во асортиманот – Serrazimes

  Нашиот асортиман постојано се зголемува Ви го презентираме производот Serrazimes – Единствен ензим со силно протеолитичко дејство Serrazimes®...

Второ издание на Health, Fitness & Wellness Expo!

Второ издание на Health, Fitness & Wellness Expo!

Од 23-25 септември, во Хотел Александар Палас, по втор пат ќе се одржи најголемиот интерактивен настан за ЗДРАВ ЖИВОТЕН...

Микроалги – Чувари на нашето здравје

Микроалги – Чувари на нашето здравје

Nutrex Hawaii е основана пред 30 години на чистиот Кона брег на Хаваи со мисија за искористување на здравствениот...

Слободни радикали и антиоксиданти

Слободни радикали и антиоксиданти

Ако се изложите на тешка физичка работа, на јонизирачки зрачења, долго се сончате, подолго се задржувате во простории со...

Микрофлора и подобра дигестија

Микрофлора и подобра дигестија

Кога помислуваме на подобрено дигестивно здравје солуцијата на прво место се генерализира на консумацијата на суплементи- додатоци во исхраната...

НАШИ ПАРТНЕРИ


European News Web cheap swissgear backpack cheap yeti cup cheap off white Sportswear Japan porn video European News Web News National news News web cheap anello backpack