• img_1.png
 • img_2.png
 • img_3.png
 • img_4.png

За нас

Компанијата ТЕНЗОР ДООЕЛ - Скопје е основана во 1999 година и е во приватна сопственост. Сопственик и управител на компанијата е Д-р Габриела Арсова Милошевска, дипл.маш.инж. Седиштето и производствениот погон на компанијата се во с.Орман, а изложбениот простор е на ул.Владимир Комаров 18б, лок.6 во Аеродром, Скопје.

Планирајте го Вашето енергетско домаќинство !

Старите прозорци „горат “ многу пари. Темата „топлинска изолација“ игра голема улога во време на постојано зголемување на цените на енергенсите и законсите барања за енергетска ефикасност. Имено, колку е подобро изолиран Вашиот објект, толку помалку енергија ќе биде потребна за загревање. А енергијата која не е потребна и не се троши, немора ни да чини пари. Но кај новите прозорци, не игра само топлинската изолација голема улога. Сакаме истовремено да бидеме заштитени од кражба а и да ја избегнеме надворешната бука. Помал напор при нега и хигиена на како и слободата на избор на форми и бои, че донесе уште поголемо задоволство. Накусо: индивидуално совршено решение за иднината. За краток преглед, на следниве страни ќе преставиме прозорскии систеи за врати 
 
Кој систем ќе Ви одговорара? 
Јавете се и закаѓете термин. Ние ќе ве соватуваме бесплатно и ќе го најдеме идеалното решение за Вас. .

             

Основна дејност на компанијата е производство и монтажа на:

 • ПВЦ прозорци и врати
 • алуминиумски прозорци и врати
 • полуструктурални и структурални фасади
 • поликомпозитни алуминиумски фасади
 • секаков вид застаклување
 • сигурносни врати
 • противпожарни врати
 • врати за специјална намена
 • челични конструкции
 • поликарбонатни покривачки работи
 • разни браварски работи
 • други градежно-занатски работи
 • алуминиумски ролетни
 • комарници

Travel Turne Tranzito

NCS European News Web cheap Ncs gymshark Yoga clothing Japan porn video cheap Ncs off white Sportswear NCS NEWS web free sex movie NCS European websites Ncs Shopping NCS European News Web cheap Ncs yeti cup