Соопштенија

18.01.2019

   Соопштение за неработен ден - 19.01.2019 Богојавление (Водици)

03.01.2019

   Соопштение за исплата на пензии од 1-ви Февруари 2019 год.

28.12.2018

   Донација од Синдикатот на Стопанска банка

28.12.2018

   Соопштение за работно време на филијалите

28.12.2018

   Известување за работно време на филијалите 31.12.2018

26.12.2018

   Известување за каматните стапки на трансакциски и штедни сметки

21.12.2018

   Известување до имателите на обични и приоритетни акции

15.12.2018

   Сонуваме Менуваме по трет пат во МОБ

11.12.2018

   Продажба на недвижен имот 11/12/2018

10.12.2018

   Достапност на i-bank сервиси


cheap fjallraven backpack cheap off white Sportswear European News Web free sex movie cheap swissgear backpack Shopping Asian sex video Japan porn video cheap gymshark Yoga clothing cheap anello backpack