Вести
Вести, Граѓани

Велосипедска и планинарска тура низ најубавите предели на Галичица

Настанот „Тур де Галичица“ годинава ќе се одржи по 6-ти пат oд 15-ти до 16-ти јуни. Организатор е Велосипедско – Планинарскиот клуб „Преспа Бајк – Ресен“. Останува старата велосипедска рекреативна тура низ падините на Националниот Парк Галичица која ќе биде на 16…

Музика