Општина Прилеп го реконструира градскиот стадион „Гоце Делчев“ и ќе гради...

Во тек е реконструкцијата на градскиот стадион „Гоце Делчев“. Во моментот се врши покривањето на северната трибина, а распишан е и тендерот со кој се реконструира...

Боеви гаѓања на стрелиштето „Леково“

Во рамките на планските активности на Министерството за одбрана, во среда на 20-ти март 2019 година, во периодот од 08.00 часот до 16.00 часот,...

ПОВИК ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ЧЛЕНОВИ НА СОВЕТОТ НА...

Комисијата за општествени дејности и заштита на правата на децата при Советот на Општина Прилеп распишува повик за предлагање на кандидати за членови на Советот на...

彩票网 News web पॉर्न विडियो the north face jacket cheap swiss gear backpack 彩票计划 Asian sex video 大胸美女图片 cheap fjallraven backpack Video porno