Skip to main content
 • Work & Travel USA

  Летни програми за културна размена. Студентите имаат можност да го усовршат англискиот јазик, да запознаат култура и да посетуваат САД...

  Детали

 • Au Pair – Чување на деца

  Програма наменета за девојки кои имаат можност за престој во одбрана на семејството 3-12 месеци...

  Детали

 • Work & Travel France

  Летни програми за културна размена. Студентите имаат можност да го усовршат францускиот јазик, да ја запознаат Франција и нејзината култура и да се стекнат со нови искуства.

  Детали

 • Јазични курсеви

  Курсеви за јазици во странство! Лондон, Париз, Малта....

  Детали

Au Pair - Чување на деца

Програма наменета за девојки кои имаат можност за престој во одбрана на семејството 3-12 месеци...

Повеке

Курсеви

Курсеви за јазици во странство. Почеток: секој понеделник во текот на целата година. Дестинација- Англија, Франција, Италија, САД...

Повеке

Студирање

Подготвителни програми за студирање и посредување при влез на универзитет. Услови: Завршено средно образование, положен соодветен тест.

Повеке

Работни програми

Стручно усовршување и стекнување практично знаење од области кои се предмет на студирање ....

Повеке

Прва и една од најдоберливите агенции за Work $ Travel USA. Повеке од 11 000 учесници на нашим програми ширум светот и 20 сезони на Work $ Travel USA.

Испратете ни барање за авио карти и хотели


Авио карти

Your email

Place of departure

Destination

Departure

Arrival

Вид на карта

Возрасни

Деца

Хотели

Your email

Destination

Check-in

Check-out

Соба

Возрасни

Деца


cheap swissgear backpack cheap gymshark Yoga clothing Shopping National news European News Web European websites European News Web Asian sex video free sex movie cheap fjallraven backpack