Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје
  • mk
    • en
+389 (0)2 3 171 519
+389 (0)70 23 67 67

Кои сме ние?

Добредојдовте на официјалната веб страница на Ман-Дра ДОО Скопје

По долгогодишното работење во областа на индустриската електроника и автоматика, се создадоа услови за формирање на компанија која ќе биде сервис и ќе им нуди услуги на компаниите кои се занимаваат со производство.

Компанијата “Ман-Дра” е формирана 1999 година и веднаш по формирањето започнавме со производство на уреди кои со своите перформанси и квалитет се во самиот врв на понудата на пазарот.


Ncs National news NCS NEWS web cheap Ncs fjallraven backpack Asian sex video cheap Ncs tumi backpack cheap Ncs anello backpack cheap Ncs swissgear backpack Ncs Shopping cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs hydro flask Water bottle