СОБИРАЈТЕ ПОЕНИ

Со желба да им обезбеди дополнителни погодности и предности на своите лојални клиенти, „Макпетрол“ в...

ВЕРНА ЗА ДЕЛОВНИ ПАРТНЕРИ

Верна е платежна картичка за денарско плаќање и важи само во Р. Македонија. Оваа картичка Ви служи з...

ПРИПЕЈД КАРТИЧКИ

Верна+ картичките се одличен избор за да вршите плаќање само за набавка на гориво од бензинските ста...


Информација за определување на највисоки малопродажни цени на одделни нафтени деривати

„Макпетрол“ АД Скопје ги информира своите потрошувачи и пошироката јавност дека...

„Макпетрол“ АД- добитник на три признанија

На регионалниот самит на претприемачи од Централна и Југоисточна Европа одржан во Дубровник, &bdqu...


Newsletter

Регистрирајте се тука и добивајте ги најновите промоции и новости директно на Вашиот емаил


Природен гас

Природниот гас, под популарно име „сино гориво“, претставува стратешки енергенс на сегашноста и блиската иднина поради неговите ка...

ТНГ

Пропан бутан гасот што го продава “Макпетрол” е секогаш со карактеристичен мирис, со цел за негово навремено препознавање при евен...

Екстра лесно

Енергенс наменет за добивање топлина во домаќинствата, односно во инсталации што не се опремени со системи за предгреење на гориво...

Мазут

Гориво првенствено наменето за користење како енергенс за добивање топлина во домаќинствата во инсталации што не се опремени со си...


Cheap Shoes From China zamalek, fans Video porno Womens Sport Shoes Online Shop Texas Rangers Team Pro Shop Dinamo-Minsk Adidas Ncs Danmark Køb Adidas Ncs Asian sex video fantasy football