недела, 20 јануари 2019

MK/ EN/ DE

Мицкоски-ВМРО-ДПМНЕ не е против примената на јазиците на етничките заедници ,но тоа мора да биде направено согласно Уставот

Во целокупната процедура има многу недостатоци. Има многу дивјаштво, многу насилство, и сето она кое што се случуваше...

Сања Кукиќ / 19 јануари 2019 14:55
error: Content is protected !!

Ncs National news NCS NEWS web cheap Ncs hydro flask Water bottle Asian sex video NCS European websites cheap Ncs tumi backpack NCS European News Web Japan porn video Ncs's News Ncs Shopping