Зошто да купите стан преку Кодекс?

  • Кодекс Ви дава целосна гаранција за точноста и исправноста на имотно-правната документација за недвижноста што ја купувате, т.е. давате средства само во моментот кога станувате сопственик на недвижноста.
  • Агенцијата на годината Кодекс - овластен дилер на станбени кредити од „Стопанска Банка“ Ви обезбедува целосен сервис (услуга) околу вашата апликација за кредит во најкус можен рок, без никаков дополнителен ангажман од Ваша страна и без непотребни трошоци;
  • Најбрзо организирање посета на недвижностите за кои сте заинтересирани;
  • Заштита на вашите средства и вашата инвестиција, со детално испитување на имотот (можна хипотека, нерегулирана сопственост, забрана за оттуѓување, времена мерка за недозволена продажба, купување на веќе продаден стан и многу други опасности кои не сте во можност да ги откриете);
  • Ваше е само да нѐ ангажирате, ние ја комплетираме постапката за Вас.

पॉर्न विडियो cheap gymshark clothes cheap fjallraven backpack 彩票计划 News National news the north face jacket xxx movie free sex video cheap tumi backpack