Fiat Makedonija

Пристигна новиот Fiat 500X
Нов дизајн, нови turbo мотори, нова технологија, нови системи за промош во возењето. Доживеј ја иднината денес веќе за 14.990 €.

НОВО TIPO MIRROR

НАВИКНЕТЕ СЕ ДА ДОБИВАТЕ ПОВЕЌЕ – Добијте повеќе технологија, повеќе опрема и повеќе забава со новото Fiat Tipo Mirror.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ arrow

Пристигна новото Tipo Mirror!
Добијте повеќе со новото Tipo Mirror веќе за 12.490 €.

Најново од Fiat


Air Max Outlet Online Italia xxx movie Baseball cheap hydro flask dgivning samt Basketball cheap anello backpack xxx video power tools for sale Womens Sport Shoes Online Shop