Комбиниран превоз

и логистика

Целокупно управување со вашиот ланец на снабдување

Меѓународен превоз

Лоцирани во близина до Вашите клиенти и снабдувачи, Ви нудиме широка палета услуги од областа на патниот, воздушниот и поморскиот превоз.

 

Логистички решенија

Нашата стручност во полето на ланец на снабдување ни овозможува да создаваме решенија кои одговараат на Вашите најсложени потреби. Нашите стручни лица ќе Ве поддржат во Вашите логистички проекти и ќе дизајнираат за Вас услуги според Вашите потреби.

Царина

За сите транспортни операции надвор од Европската унија, потребно е добро познавање на царинските постапки и системи. Ние Ве придружуваме и Ве советуваме за Вашите царински формалности за увоз и извоз.

НАМЕНСКИ РЕШЕНИЈА

 
Fashion Logistics

Мода

Приспособени транспортни и логистички решенија за управување со ланец на снабдување за дејностите со текстил, модни и луксузни производи.

Автомобилска индустрија

Интегрирани решенија со кои Ви гарантираме навремен дотур и одвезување во вашиот ланец на производство. Без разлика дали се работи за управување со вашите производи, суровини или резервни делови… ние секогаш ги почитуваме вашите обврски за временски рокови и квалитет.

Фармацевтски производи

Благодарение на нашето искуство во превозот на фармацевтски производи, ви гарантираме безбедна и квалитетна испорака на вашите пратки (чувствителни и опасни производи, медицински материјали…) притоа почитувајќи ги принципите на добрата дистрибутивна пракса (ДДП).

ГРУПАЦИЈА DIMOTRANS

вработени

милиони евра обрт

подружници во Франција

претставништва во светот

DIMOTRANS Makedonija е дел од француската групација DIMOTRANS со седиште во Лион.
Сообрт од 303 милиони евра, 1350 вработени, 50 подружници во Франција и повеќе од 20 претставништва во светот, групацијата DIMOTRANS се позиционира како меѓународен актер во 3PL (логистички услуги од трета страна).
Во текот на повеќе од 35 години, Групацијата има развиено ефикасни, флексибилни и реактивни понуди за комбиниран патен, воздушен и поморски превоз, царински услуги и логистика B2B и B2C за глобално управување со вашиот ланец на снабдување.
претставништва Dimotrans во светот

НОВОСТИ ЗА ГРУПАЦИЈАТА

Пријавете се за да го добиете нашиот билтен

DIMOTRANS влегува на меѓународната сцена

DIMOTRANS влегува на меѓународната сцена 16 Jануари 2017 Dimotrans транспорт меѓународни Наместо помпезно и со многу врева, во понеделникот на 16 јануари, групацијата DIMOTRANS сосема дискретно направи голем чекор, или подобро кажано, направи големо вртење на...

read more

Сега, групацијата DIMOTRANS е присутна и во Виетнам

Сега, групацијата DIMOTRANS е присутна и во Виетнам20 МАРТ, 2017Dimotrans транспорт меѓународни Со отворањето на новото претставништво во градот Хо Ши Мин, групацијата DIMOTRANS сега е присутна и во Виетнам.Со отворањето на новото претставништво во градот Хо Ши Мин,...

read more

На пат кон Магреб

На пат кон Магреб25 Jануари 2017 Dimotrans транспорт меѓународни На 8 ноември, во рамките на нејзиниот стратегистки план наречен „EVOLO“, DIMOTRANS го реализираше преземањето на компанијата MAXITRANS, која стана DIMOTRANS Maghreб.Со обрт од 8 милиони евра и тим од 40...

read more

cheap fjallraven backpack European websites News web National news cheap yeti cup European News Web Japan porn video cheap swissgear backpack cheap hydro flask Water bottle free sex video