Природна помош за имунолошкиот систем
  • природен
  • вегетаријански
  • без алергени
  • без глутен

Имуноглукан® е високопрочистена биоактивна материја која е изолирана од печурката буковка. Се произведува од свежи одгледувани печурки со посебна патентирана постапка.

Defendyl-Imunoglukan P4H® не смеат да ги земаат болни со пресадени органи. Болните, кои земаат имуносупресивни лекови, може да земаат Defendyl-Imunoglukan P4H®, само по совет од лекар. Препорачаните дневни количини односно дози, не смеат да се пречекорат.

Додатокот во исхраната не е замена за балансирана и разновидна исхрана. 


Ncs National news free sex movie Japan porn video cheap gymshark Yoga clothing Ncs Shopping free sex video cheap yeti cup NCS European News Web NCS European News Web Ncs's News