Медена Земја
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 29.08.2019

Медена Земја

Почеток на филмската проекција: 26.09.2019

Рамбо: До последната капка крв

Почеток на филмската проекција: 03.10.2019

Џокер

Почеток на филмската проекција: 10.10.2019

Близнак

Враќање во Зомбиленд
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 17.10.2019

Враќање во Зомбиленд

Почеток на филмската проекција: 10.10.2019

Близнак

Почеток на филмската проекција: 10.10.2019

Двоен живот

Почеток на филмската проекција: 12.10.2019

Турандот , МЕТ, 2019

Враќање во Зомбиленд
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 17.10.2019

Враќање во Зомбиленд

Милост Божја
Денес во Cineplexx Skopje City Mall

Почеток на филмската проекција: 17.10.2019

Милост Божја

Почеток на филмската проекција: 24.10.2019

Година на венчавки

Почеток на филмската проекција: 26.10.2019

Манон , МЕТ, 2019

Почеток на филмската проекција: 27.10.2019

Рајмонда, Бољшој, 2019

Почеток на филмската проекција: 31.10.2019

Терминатор: Мрачна судбина

Почеток на филмската проекција: 07.11.2019

Битката за Мидвеј

Почеток на филмската проекција: 07.11.2019

Доктор сон

Почеток на настанот: 17.10.2019

Премиера на филмот „Господарка на злото 2“

Премиера на „Господарка на злото 2“Премиерата на вториот дел на „Господарка на злото“ е на 17.10.2019.Господарката на злото и нејзината кумашинка Аурора почнуваат да се запрашуваат за комплициранта семејна врска што ги врзува и која ги носи во различни насоки со неочекувани сојузници и виши темни сили.


Билетите се пуштени во продажба.

Доделуваме билети за „Зомбиленд“

Доделуваме билети за „Зомбиленд“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Зомбиленд“

Повеќе
Доделуваме билети за „Близнак“

Доделуваме билети за „Близнак“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Близнак“

Повеќе
Доделуваме билети за „Загубениот Јети“

Доделуваме билети за „Загубениот Јети“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Загубениот Јети“

Повеќе

Следи не

Функции на социјалните мрежи: