Аголна брусалка
Бренд -YATO Моќност – 710W Број на вртежи: 0-11000 Дијаметар на камен: 115mm
Ударна Акумулаторска Дупчалка
Бренд - YATO Моќност - 18V Батерија: 2.0 Ah Li-ion литиумска
Ударен Чекан
Бренд: YATO Моќност: 1100W 5Ј Oil Cooling System - Уљено ладење
Производите на TOYA S.A. се синоним за најквалитетни професионални алатки и уникатна и индивидуална услуга за професионалните клиенти.
Види повеќе
Сите производи кои ги застапуваме се покриени со гаранција. Во зависност од вашиот избор на производ следува и соодветна гаранција од 12 месеци за хоби (DYI) алат, и 24 месеци за професионален алат.
Дознај повеќе
Над 16 години постоиме и докажавме дека ДРИМ Инжинеринг претставува компанија со традиција, професионалност и квалитет во секој аспект на нејзиното работење.
Види повеќе

Категории на производи

Презентации и содржина од нашите производи.

Запознајте ги подобро нашите производи преку видео содржина и уверете се во квалитетот.

Имате прашање? Контактирајте го нашиот тим 24/7!

Соработници

Нашите производи можете да ги најдете и во: