Нашата мисија: Високо професионална изработка за цврсто и сигурно чекорење напред...

ВЕЛЕПОД дооел - Скопје

Фирмата Велепод се занимава со продажба и монтажа на PVC подни облоги (винфлекс, линолеум), паркет, теписони и ламинат од светски познатите брендови „Gerflor“, „Tarket“, „IVC“, „Desso“, „Forbo“ и др.

Нашето 10 годишно искуство, докажаниот квалитет на материјалите и високо професионалната изведба се гаранција за сигурно чекорење напред.

 

Велепод дооел - Скопје

Партнери

   

 

  

        

 

ОУ „Александар Македонски“ - Скопје

Фотографии од поставена хомогена PVC VINYL подна облога.

погледни

Клиничка болница „СИСТИНА“ - Скопје

Изведба на хомогена PVC VINYL подна облога.

погледни

Аеродром „Александар Велики“ - Скопје

Фотографии од поставена хетерогена PVC VINYL подна облога.

погледни

webhostmk

cheap anello backpack cheap hydro flask Water bottle European News Web cheap off white Sportswear cheap tumi backpack National news free sex video News Japan porn video free sex movie