ПРОШИРЕТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС ШИРУМ СВЕТОТ СО ДХЛ ЕКСПРЕС

ПРОШИРЕТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС СО ДХЛ ЕКСПРЕС

Имате интернет продавница? Продавајте онлајн насекаде во светот со ДХЛ Експрес

СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД ГЛОБАЛНАТА ТРГОВИЈА СО ПОМОШ НА ДХЛ ЕКСПРЕС

Пополнете ги бараните податоци и ќе бидете контактирани од страна на ДХЛ Експрес:

Име*
Презиме*
Електронска пошта *
Телефон *
Компанија *
Адреса*
Поштенски код*
Град *
Број на пратки месечно *
ДХЛ Експрес се грижи за Вашата приватност и Вашите податоци нема да бидат споделени со никого.
Прочитајте повеќе.

ЕДНОСТАВНОСТ

Без скриени трошоци, еден провајдер, еден број на сметка и една валута.
ПОБАРАЈТЕ УСЛУГА

ДОВЕРЛИВОСТ

Со нашата експресна достава која е достапна во повеќе од 220 земји, можете да бидете сигурни дека Вашите пратки ќе пристигнат онаму каде што е потребно, навремено.
ПОБАРАЈТЕ УСЛУГА

ТРАНСПАРЕНТНОСТ

Следете ја Вашата пратка во секое време онлајн.
ПОБАРАЈТЕ УСЛУГА