15 Jan | SuperAdmin | No Comments

ПОМИНЕТЕ ГО ВИКЕНДОТ НА ВЉУБЕНИТЕ ВО ИСТАНБУЛ!

ПОМИНЕТЕ ГО ВЉУБЕНИОТ ВИКЕНД ВО ИСТАНБУЛ! (ОД 14.02-17.02) ПРОМО ЦЕНА: 75 ЕВРА РЕДОВНА ЦЕНА: 85 ЕВРА   ПРВ ДЕН – 14.02 (Четврток) Средба на групата на Дрводекор во 16:30 часот. Поаѓање за Истанбул во 17:00 часот. Ноќно возење со попатни паузи и царински формалности. ВТОР ДЕН- 15.02 (Петок) Планирано пристигнување во раните утрински часови. Во …

READ MORE

15 Jan | SuperAdmin | No Comments

8ми Март во Истанбул

ПРОСЛАВЕТЕ ГО 8-МИ МАРТ КАКО ШТО ВИ ДОЛИКУВА! (ОД 07.03-10.03) ПРОМО ЦЕНА: 71 ЕВРА- уплата до: 25.01 РЕДОВНА ЦЕНА: 85 ЕВРА  ПРВ ДЕН – 07.03 (Четврток) Средба на групата на Дрводекор во 16:30 часот. Поаѓање за Истанбул во 17:00 часот. Ноќно возење со попатни паузи и царински формалности.   ВТОР ДЕН- 08.03 (Петок) Планирано пристигнување …

READ MORE

15 Jan | SuperAdmin | No Comments

8ми Март во Романија

Романија — земја во југоисточна Европа. Граничи со Украина и Молдавија на североисток, со Унгарија и Србија на запад и со Бугарија на југ (по должината на реката Дунав). Романија на исток има мал излез на Црно Море. Источните и јужните Карпати минуваат низ централниот дел на земјата. Главниот град на Романија е Букурешт.Членка е …

READ MORE

10 Oct | SuperAdmin | No Comments

Истанбул- Град на два континенти ПРОМО ЦЕНА: 85 ЕВРА ДО 01.10.2018 РЕДОВНА ЦЕНА: 90 ЕВРА! Искористете го викендот за 23-ти Октомври за одлично тродневно патување во Истанбул. Доколку веќе сте се одлучиле да го поминете празникот во Истанбул да го поминеме заедно. ПРВ ДЕН –  19.10 ( Петок ) Средба на групата на Дрводекор во …

READ MORE

29 Sep | SuperAdmin | No Comments

ПАТУВАЈТЕ СО НАС! Сакате одморот да Ви биде бесконечен?! – Патувајте со нас! Одберете некој од нашите, со љубов изработени и смислени аранжмани. Ние сме Ваш партнер за реализирање на Вашите одмори и патувања. Секогаш ПРОФЕСИОНАЛНА, ПРЕЗИЦНА, ФЛЕКСИБИЛНА, ДИСКРЕТНА И СИГУРНА! Онаква каква што заслужувате:САРА ТРАВЕЛ!

READ MORE

29 Sep | SuperAdmin | No Comments

SARA TRAVEL SKOPJE

SARA TRAVEL SKOPJE  

READ MORE

11 Jan | SuperAdmin | No Comments


Ncs's News cheap Ncs tumi backpack NCS NEWS web NCS European News Web free sex movie cheap Ncs yeti cup Ncs National news Ncs Shopping cheap Ncs fjallraven backpack free sex video