Добредојдовте!

Ние сме ПАКСОН,

инженеринг фирма специјализирана за проектирање и изведба на системи за греење, ладење и вентилација како и редовно одржување и сервисирање.

ПАКСОН е партнер за Македонија на водечкиот светски бренд - јапонскиот производител на HVAC опрема, ДАИКИН.

Image

Погледнете!

Целата наша понуда на производите од Даикин.

Паксон е партнер на Даикин во Македонија

DAIKIN

Cannot get Skopje location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

DAIKIN Altherma
Топлотна пумпа
Со употреба на 75% обновлива енергија, топлотните пумпи на Daikin значително ја зголемуваат заштедата на енергија и ја намалуваат емисијата на јаглеродни гасови.
Искористете ги разните извори на обновлива енергија за да го загреете вашиот простор: воздух, вода, земја, соларна енергија, хибрид. 
Дизајнирано специјално за климата што ја доживуваме во Европа, верувајте дека решението за греење на Daikin ќе работи и на температури до -25°C.
Заштедете повеќе од
0
на сметките за струја на
греење и ладење со
топлотните пумпи
ALTHERMA на DAIKIN

Од мали домови до големи канцелариски простории

Без разлика дали поседувате дом или продавница или сте управник на хотел, решенијата за греење и ладење на Daikin ќе ги задоволат вашите потреби. Изберете го типот на објект за да го започнете проектот со нас.

pakson-ovlasten-daikin-partner-vo-makedonija
Oвластен партнер на Даикин во Македонија

Решенија за сите потреби од климатизација

Во Daikin го нудиме најголемиот избор на решенија за греење и ладење што ја овозможуваат секоја атмосфера и ги задоволуваат сите потреби. Ќе дознаете повеќе за достапните опции со ако изберете апликација.

PAKSON © 2019. All Rights Reserved.

Cheap Shoes From China European websites News web Baseball Kevin Durant Shoes For Sale cheap gymshark clothes National Colombia Jersey Dynamo, Kiev Tennessee Titans Jerseys cheap fjallraven backpack