Гифови

Магазин

Зошто пастата за заби доаѓа во кутија?

Секоја година, милијарди бескорисни кутии за паста за заби се произведуваат и веднаш се фрлаат во отпад…

Обид за шверц во затвор во Бразил со шише Кока-Кола

Откриен обид за шверц на дрога и мобилен телефон во затвор во Бразил со помош на шише Кока-Кола…

Шестгодишен фризер од Кина веќе е професионалец во својот занает

Шестгодишното момче од кинескиот град Суининг по име Џијанг Хонџи, сече…

И проблемите при паркирање не се веќе исти

Механизам кој треба да се наоѓа на секој автомобил кој го управува жена

Слики

Видеа

Кратка битолска верзија на Црвенкапа

Така ти е тоа кога приказните ти ги раскажуваат тато и неговите другари 😀

Најдобрата видеоигра која еден маж може да ја посака!

PES, FIFA, NFS i GTA се нула во споредба со оваа игра 🙂

А требаше да биде едно слатко романтично изненадување…

Се гледа дека имала доста романтични дечковци во минатото…

Во аут

После видеово, да не слушнеме некој да се пожали дека му е ладно!

Ултрас во години на италијански Лече, им покана на сите на стадионот…

Мрсно

Вицотека

Дечкото и статистиката

Дечко влегува во аптека и ѝ вика на аптекарката:

Плавушата и Дедо Мраз

Разговарат две плавуши:

Плавуша и непознатиот дечко

Непознат дечко и пишува на плавуша на Фејсбук:

Чукна твојот час

Млад дечко се шета низ град, му се појавува смртта и му вика: