Artisoft

ArtAIIS

ArtAIIS™ претставува Интегриран Информациски Систем кој ефикасно ги поддржува сите функции за вашите деловни процеси и операции и е прилагодена на специфичните потреби на вашата индустрија.

...
>> прочитај повеќе

ArtNET

ArtNET е Интранет систем кој целосно го контролира движењето на процесот, комуникацијата и соработката во Вашата компанија. ArtNET претставува Интранет решение кое обезбедува сет на алатки за комуникација, колаборација и продуктивност помеѓу вработените во компанијата. ArtNET претставува комбинац...
>> прочитај повеќе

@counting

Систем кој овозможува брза и лесна евиденција и управување со податоците и документите за извршување на сметководствени услуги, главно наменети за мали и средни претпријатија како и за Сметководствени Бироа.

...
>> прочитај повеќе

ArtHRM

АrtHRM е комплетно решение за евиденција и управување со човечките ресурси во една фирма. HRM системот ги евидентира сите новости и промени на актите за организација и систематизација, но исто така и комплетно го следи работниот век на секој вработените. HRM системот е директно поврзан и комплетн...
>> прочитај повеќе

Isec

ISEC е интегрирано решение на Систем за Наплата на производи и услуги. Истиот вклучува широк дијапазон на електронски услуги како што се: можност за надополнување на при-пејд кредити од страна на корисниците, директно преку нивниот мобилен апарат, компјутер или преку други електронски канали, и б...
>> прочитај повеќе

ArtCRM

Нашата CRM апликација претставува комплетно решение за организација, автоматизација и синхронизација на деловните процеси за менаџмент на односите со клиентите, достапно од секаде. Решението централизира и обединува информации од областа на контакти, маркетинг, продажба и техничка поддршка, неопх...
>> прочитај повеќе

E-portal

еPortal Manager e моќна, бизнис-ориентирана Content Management System платформа за корисници кои имаат потреба од модерни и ефективни презентации за својата компанија на интернет. еPortal е брза и висококвалитетна платформа создадена да гради комплексни веб-страни, е-продавници и веб-портали, ко...
>> прочитај повеќе

DMS

DMS (Document Management System) служи за управување и зачувување на електронски документи кој овозможува организирање на документацијата во една компанија, директен пристап до вистинските информации и најважно брза и лесна соработка помеѓу вработените.

...
>> прочитај повеќе

Билет сервис

Билет сервисот овозможува онлајн продажба и евиденција на билети и услуги во патничкиот сообраќај, спортски манифестации, концерти, и се што значи билет за нешто. Сервисот е идеално решение за сите оние компании кои работат индивидуално или во контролирана мрежа на овластени продажни места

...
>> прочитај повеќе


free sex video cheap gymshark Yoga clothing Asian sex video cheap anello backpack European websites cheap tumi backpack News free sex movie cheap off white Sportswear cheap hydro flask Water bottle