за животно осигурување

Твојот калкулатор

ПРЕД
NEXT

Станете дел од нашата заедница!

Приклучи се и прв добивај ги најновите понуди и новости!
  • Сашко Тодоров е сопственик на компанијата за транспорт и логистика Верс Скопје

    Професионалноста на Лајон Инс се потврди во еден исклучително сложен случај за мојата компанија, со брзо и ефикасно решавање на побарување за исплата на тотална штета на мое транспортно возило во вредност од 60.000 евра. Нивната ефикасност овозможи работата на Верс Скопје да продолжи непречено и со тоа ја заслужија мојата целосна препорака.

  • Кристина Игнатовска

    Околу 8. Март годинава на Фејсбук ја видов објавата на Лајон Инс во која празнично на жените им понудија можност да добијат вредносен ваучер од 100 евра за животно осигурување. Учествував во акцијата и наскоро ме известија од компанијата дека сум дoбитничка на ваучерот. Со задоволство стапив во контакт со нив и наидов на позитивна енергија, пријателски и професионален однос, со многу трпение при презентирањето на широката лепеза на можности. Лајон Инс е мојот избор и топла препорака за сите кои сакаат полиса за животно осигурување, да го направат токму таму!

TOP
Asian sex video News cheap anello backpack European News Web European websites cheap hydro flask Water bottle cheap gymshark Yoga clothing European News Web cheap swissgear backpack News web