+389 2 2700 801 | [email protected]
previous arrow
next arrow
Slider

За нас

Кобра-Т е основана како 100% приватна сопственост од 1991 година. Воедно нашето работење повеќе од 26 години и константноста на пазарот се должи на постојаното унапредување од технолошки аспект, квалитетот, најдобрата цена и најбрзата изработка која доведувала до исполнувањето на сите Ваши побарубања.

Компанијата се занимава со дејности од областа на металургија, односно со трговија на големо и мало на лимови и со производство на градежна лимарија. Како крајни производи нуди ребровани кровни и фасадни лимови кои се работат на сопствени најсовремени производствени линии/машини (КТ-35; КТ-25; КТ-15,ламперија и Уна 25-ќерамида) и пропратната градежна лимарија (олуци, ветерлајсни, опшивки, снегобрани, итн.) која се изработува на најсовремени дигитални апканти. Истите производи се работат по димензии, бои и желби на купувачот. Водно вршиме и продажба на котури на големо.

Поседуваме со машински парк кој се состои од повеќе линиски машини со различна профилација, чија форма е специјално дизајнирана за поголема носивост на кровниот лим и исто така и дигиталени апканти кој дава голема прецизност на сите останати елементи од градежната лимарија кои ја дополнуваат естетиката на секој објект.

Долгогодишното присуство на пазарот е гаранција за квалитет и доверба која постојано ја нудиме.


xxx video Golden State Warriors Jerseys Womens Sport Shoes Online Shop Tennessee Titans Jerseys cheap hydro flask Køb Adidas Ncs fantasy football free sex movie the north face jacket Cheap Shoes From China