Правиме испечатени хартиени кеси

Оваа Кеса со вашето лого

Кесанова ДОО испорачува печатени блок дно хартиени кеси според вашите желби. Ние нудиме еколошки бели или кафени кеси со или без рачки, со или без мултиколор печатење, во многу формати и за повеќе намени.

Kjo-qese-me-Logon-831

Јави се за понуда или било какви други информации на 071 881 310

Кесанова ДОО е лоцирана и регистрирана во Република Македонија.

Ние сме многу конкурентни во контекст на:

  • Издржливост, цврстина и квалитет на хартиените кеси,
  • цена на мултиколор печатење, дури и во помали количини,
  • ниско влијание врз животната средина.