Стан од 73 м2 уреден со љубов

Од

Вистината е дека скандинавските ентериери можат да бидат поинакви. Обично ги поврзуваме со белите ѕидови, модерни минималистички простори и мебел…

Оригинален мебел и ведри бои

Од

Единствен, колоритен ентериер, исполнет со многу впечатливи детали, необични парчиња мебел и оригинално осветлување е доказ дека годините не ја…

Оригинален мебел и ведри бои

Од

Единствен, колоритен ентериер, исполнет со многу впечатливи детали, необични парчиња мебел и оригинално осветлување е доказ дека годините не ја…

Оригинален мебел и ведри бои

Од

Единствен, колоритен ентериер, исполнет со многу впечатливи детали, необични парчиња мебел и оригинално осветлување е доказ дека годините не ја…

Оригинален мебел и ведри бои

Од

Единствен, колоритен ентериер, исполнет со многу впечатливи детали, необични парчиња мебел и оригинално осветлување е доказ дека годините не ја…

Идеи

Направи сам (DIY)

Во домот на познатите