fbpx
Почетна страна 2018-02-06T10:59:48+00:00

Интер Констракшн нуди решение на вашите потреби

Разни технолошки решенија за вашите потреби направени од пластика

Loading...
Интер Констракшн е динамична и иновативна компанија која е создадена да одоговори на потребите за пазарот на ифраструктурни објекти (канализација), каде заедно со искуството и организираноста на тимот кој работи доведе до брзо создавање на препознатлив бренд.

Мисија на компанијата

  • Изградба на имиџ со квалитет на производите
  • Максимална продуктивност за постигнување на пониска цена на производот
  • Минимизирање на незадоволни клиенти и добивање на позитивен повратен фидбек.
  • Градење корпоративна култура со свои вредности и кодекси по Европски стандарди
  • Зачувување на животната средина и искористување на отпадните води за наводнување и други индустриски гранки

cheap Ncs fjallraven backpack Ncs's News cheap Ncs yeti cup NCS European News Web cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs swissgear backpack NCS European News Web cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs tumi backpack Ncs Shopping