x
10yearchallenge: Смартфоните некогаш и сега

Во чест на новиот предизвик кој кружи низ социјалните мрежи, познат како #10yearchallenge, решивме да направиме мала споредба на телефоните некогаш и сега:

Најдобрите апликации за вашиот нов iPhone уред!

Доколку сте еден од оние што ја искористија таа шанса и си купија нов iPhone, имаме неколку предлози за апликации кои сметаме дека ќе ви бидат корисни за да имате што подобро корисничко искуство.


Ncs National news cheap Ncs fjallraven backpack NCS NEWS web Ncs's News NCS European News Web Japan porn video cheap Ncs tumi backpack Asian sex video cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs swissgear backpack