ISO 9001

За нас

Фирмата ФЛЕКСОПРИНТ ТП Скопје е печатница во приватна сопственост која работи и постои од 2000 година. Од самиот почеток печатницата инвестира во нови машини, технологија како и во едукација на високо квалитетен кадар кој е подготвен да се соочи со квалитетен производ од најмодерните достигнувања на стандардите на меѓународниот пазар.

Денес ФЛЕКСОПРИНТ ТП Скопје располага со најнова технологија во машини за печатење, сечење, ламинирање и комплетна припрема.

СЕРТИФИКАТ

ФЛЕКСИБИЛНА АМБАЛАЖА

home macs

cheap yeti cups cheap anello backpack National news News cheap off white Shopping News web free sex movie cheap tumi backpack Asian sex video