Најновите

Интервјуа

Душан Заевски

креативец

Македонецот за кој слушна и National geographic – создава бајковити куќички на дрво

Во потрага по нови и млади луѓе чија работа докажува дека Македонија има таленти со кои треба да се гордее и во кои треба да се инвестира, стигнавме до Душан Заевски, скопјанец кој верувале или не, гради куќички на дрво. И ако во моментов се сетивте на Treehouse Masters, токму тие му ја дале најглемата поддршка во оние моменти кога сите други се шегувале на сметка на она што сакал да го работи. 

Сезер
Салихи

режисер, сценарист, фотограф

Јана
и
Лариса

уметничко лизгање

Бела соба

Нова книга од гуруто за мотивација и лидерство Робин Шарма

Еден од највлијателните светски стручњаци за постигнување успех и личен развој Робин Шарма, најпознат по планетарниот бестселер „Калуѓерот што го...

Андре Риу доаѓа во Македонија!

Скопје навистина го очекува возбудливо концертно лето. Најновата информација која утринава се прошири по социјалните мрежи, по што дојде и...