27 Мај, 2019
0.0087
Заев потврди: Николовски си оди од земјоделие, разрешена и Цветанка Ласкова

Заев потврди: Николовски си оди од земјоделие, разрешена и Цветанка Ласкова

ФОКУС НА ДЕНОТ: Разрешувања во владеачката партија-смени на партиски кадри

ФОКУС НА ДЕНОТ: Разрешувања во владеачката партија-смени на партиски кадри

Познато кој го заменува Кирацовски

Познато кој го заменува Кирацовски

За среќа поминале лесно: Македонски автобус се заглавил под мост во Пловдив-остана без покрив

За среќа поминале лесно: Македонски автобус се заглавил под мост во Пловдив-остана без покрив

”Скопје-Сарај-Матка релација кратка......“

”Скопје-Сарај-Матка релација кратка......“

Имате уште една недела: проверете ги годишните даночни пријави сега

Имате уште една недела: проверете ги годишните даночни пријави сега

Австралија бара работници: Плати и до 10 000 евра а најбарани се овие занимања

Австралија бара работници: Плати и до 10 000 евра а најбарани се овие занимања

Нула сиромаштво: Секој трет жител на овој град е милионер

Нула сиромаштво: Секој трет жител на овој град е милионер

Мате Римац стана најбогатиот Хрват

Мате Римац стана најбогатиот Хрват

Најнови вести

Заев потврди: Николовски си оди од земјоделие, разрешена и Цветанка Ласкова

26 Мај, 2019

Премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев вечерва потврди дека се сменети генералниот секретар Александар Кирацовски, но и шестте потпретседатели и организацискиот секретар. Љупчо Николовски кој е актуелен министер за земјоделство, шумарство и в

ФОКУС НА ДЕНОТ: Разрешувања во владеачката партија-смени на партиски кадри

ФОКУС НА ДЕНОТ: Разрешувања во владеачката партија-смени на партиски кадри

Познато кој го заменува Кирацовски

Познато кој го заменува Кирацовски

ЦО НА СДСМ: Кирацовски разрешен, ама не е единствениот

ЦО НА СДСМ: Кирацовски разрешен, ама не е единствениот

Австралија бара работници: Плати и до 10 000 евра а најбарани се овие занимања

Австралија бара работници: Плати и до 10 000 евра а најбарани се овие занимања

Почна Централниот одбор на СДСМ: Присутни пратеници и министри и најтесното раководство

Почна Централниот одбор на СДСМ: Присутни пратеници и министри и најтесното раководство


European News Web Asian sex video Dinamo-Minsk cheap anello backpack Basketball Adidas Ncs Danmark पॉर्न विडियो Air Max Outlet Online Italia the north face jacket Video porno