Home

Бесплатна проектно-орентирана обука за програмери со можност за вработување

Бесплатна проектно-орентирана обука за програмери со можност за вработување

Компанијата Иноватика ДOО во соработка со австриската компанија Xplorify GmbH нуди практично ориентирана обука во траење од 45 дена, со можност за ВРАБОТУВАЊЕ по успешно завршување на обуката.Обуката е со цел прошируваање на тимот на Иноватика со амбициозни веб девелопери кои сакаат да работат со нови технологии.Обуката е целосно насочена кон Вашиот развој и Вашето изучување […]

СПОДЕЛИ ЗНАЕЊЕ НА XPLORIFY

СПОДЕЛИ ЗНАЕЊЕ НА XPLORIFY

ПРОБЛЕМ Како едни од најчестите проблеми со кои се соочуваат сите оние што имаат да понудат знаење и експертиза на заинтересирани слушатели, се јавуваат следните: ОГРАНИЧЕН ДОСЕГ лимитирана публика на предавањата, заради географска локација. АВАНСНИ ТРОШОЦИ  надоместок за користење на други платформи пред остварувње на приход. РЕШЕНИЕ Xplorify.mk платформата ги […]

Пет лекции по претприемништво кои можете да ги научите од Starbucks

Пет лекции по претприемништво кои можете да ги научите од Starbucks

Некогаш кафето се сметало за слатко задоволство достапно само за некои, а сега брендовите кои произведуваат кафе ја сменија целата култура и постигнаа комерцијален успех. Еве што можете да научите од најпознатиот светски бренд за пијалаци од кафе, Starbucks. Кафето ве буди наутро, ве зближува со пријателите, а e бизнис вреден […]

Три стратегии за успешна маркетинг кампања на социјалните мрежи

Три стратегии за успешна маркетинг кампања на социјалните мрежи

Планирањето и осмислувањето се клучни за секој успешен маркетинг подвиг, но и покрај тоа многу од претприемачите избрзуваат со кампањи на социјалните мрежи без конкретна идеја што сакаат да постигнат. Во разговор со сопствениците на бизнис многу од нив ќе кажат дека веќе водат маркетинг на социјалните мрежи. Но, откако […]

Пет клучни елементи кои мора да ги има веб страницата на еден мал бизнис

Пет клучни елементи кои мора да ги има веб страницата на еден мал бизнис

 Веб страницата е евтин и ефективен начин да се стигне до поголема публика и зголемување на потенцијалот за пласирање на нови пазари. Има неколку клучни елементи за да оставите позитивен впечаток. Вашиот бизнис можеби е мал, но повеќе не постои избор да имате или да немате веб страница. Дури и […]

НАГРАДНА ИГРА – Сликај&Добиј!

НАГРАДНА ИГРА – Сликај&Добиј!

XPLORIFY – едукативната платформа која нуди ON AIR курсеви и обуки организира НАГРАДНА ИГРА! Право на учество имаат сите кои ќе дојдат на нашиот штанд на Скопски саем – Денови на образование и кариера во хала 2. Што е наградата? Добиј БЕСПЛАТЕН курс од областа која ти ќе ја одбереш! Ваучерот […]

Што е Xplorify?

Што е Xplorify?

Xplorify.mk е едукативна платформа за On Air предавања кои се одржуваат во живо и вклучуваат интерактивни Q&A сесии. За да го збогатите своето знаење преку Xplorify, не е потребно да инсталирате дополнителни програми. Сè што треба да направите е да се регистрирате како слушател, да го одберете курсот кој сакате да го […]

Зошто да отворите интернет продавница?

Зошто да отворите интернет продавница?

Веб Продавницa e веб апликација која овозможува продавање на производи, и услуги преку интернет. Истата има многу предности во однос на традиционалниот начин на продажба и неограничени можности за рекламирање. Прочитајте ги дел од бенефитите дадени подолу, припремете се и бидете понапред од конкуренцијата.  Веќе сте свесни колкави придобивки може да имате со […]

Како да ја таргетирате вистинската публика?

Како да ја таргетирате вистинската публика?

Наместо да се обидувате да се рекламирате кај сите, дефинирајте ја својата таргет публика. Тоа е еден од најбрзите начини да успеете. Една од најголемите грешки кои можете да ги направите кога стартувате компанија е да сакате да им се допаднете на сите. Наместо да се обидувате да се маркетирате […]

Која боја да ја одберете за логото на вашата компанија?

Која боја да ја одберете за логото на вашата компанија?

Бојата е една од најпримитивните форми на невербална комуникација. Преку боите природата нè предупредува кога нè демне опасност, како на пример жолто-црната комбинација кај осите. Со текот на еволуцијата сме научиле да ги асоцираме боите со одредени емоции. Употребата на боите за маркетиншки цели ги истражува емоциите кои стојат зад […]


cheap fjallraven backpack Asian sex video cheap off white Sportswear cheap yeti cup free sex movie cheap hydro flask Water bottle European News Web National news Japan porn video cheap anello backpack