LAJMET E FUNDIT

Rinovimi i kartave të identitetit dhe pasaportave biometrike

Union Bank informon të gjithë klientët e saj, individë dhe përfaqësuesit ligjorë të shoqërive tregtare, se gjatë vitit 2019 skadojnë kartat e identitetitdhe pasaportat e lëshuara në vitin 2009.

...kliko per me teper

Union Bank inauguron ambientet e reja të Degës Kinostudio

Ditën e premte dt. 23 Nëntor u inauguruan ambientet e reja të degës Union Bank në Kinostudio. Në ceremoni ishin prezentë klientë të Bankës

...kliko per me teper

Union Bank merr 6 milion € kredi nga BERZH (Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim) për të nxitur investimet në energjinë e gjelbër në Shqipëri

Në bashkëpunim me BERZH, Union Bank sjell për herë të parë në Shqipëri një kredi të dedikuar për individët të cilët dëshirojnë të investojnë në rinovimin e banesës, duke synuar rritjen e efikasitetit dhe kursimin e energjisë.

...kliko per me teper

Union Bank dhe FSHF rinovojnë marrëveshjen e mbështetjes për Kombëtaren Shqiptare te Futbollit

Union Bank dhe Federata Shqiptare e Futbollit (FSHF) kanë rinovuar marrëveshjen e sponsorizimit për Kombëtaren Shqiptare të Futbollit.

...kliko per me teper

UnionBank ne Media

   


free sex video Asian sex video Ncs's News NCS European News Web cheap hydro flask Water bottle cheap yeti cup Ncs Shopping cheap off white Sportswear NCS European News Web cheap swissgear backpack