22.01.2019

Banka Blen

1 USD = 106.5 Leke

1 EUR = 121.4 Leke

1 GBP = 137.85 Leke

1 CAD = 79.13 Leke

1 CHF = 106.77 Leke

1 AUD = 75.04 Leke

22.01.2019

Banka Shet

1 USD = 112.5 Leke

1 EUR = 127.4 Leke

1 GBP = 143.85 Leke

1 CAD = 85.13 Leke

1 CHF = 112.77 Leke

1 AUD = 81.04 Leke

Lajmet Raiffeisen

30.11.2018

The Banker shpall RBI “Banka e Vitit në Evropën Qendrore dhe Lindore”

RBI është emëruar "Banka e Vitit në Evropën Qendrore dhe Lindore" për herë të njëmbëdhjetë nga The Banker

14.11.2018

RBI raporton një fitim të konsoliduar prej 1.173 milion Euro në nëntë muajt e parë të 2018

Jam i kënaqur me rezultatin e nëntë muajve të parë...

Kursi Valutor

22.01.2019

Banka Blen

1 USD = 106.5 Leke

1 EUR = 121.4 Leke

1 GBP = 137.85 Leke

1 CAD = 79.13 Leke

1 CHF = 106.77 Leke

1 AUD = 75.04 Leke

22.01.2019

Banka Shet

1 USD = 112.5 Leke

1 EUR = 127.4 Leke

1 GBP = 143.85 Leke

1 CAD = 85.13 Leke

1 CHF = 112.77 Leke

1 AUD = 81.04 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen


Japan porn video European websites Shopping European News Web News web European News Web Asian sex video cheap gymshark Yoga clothing cheap fjallraven backpack National news