Komuniteti Rom në Shqipëri jeton më së shumti në Shqipërinë e mesme dhe atë të jugut. Popullsia rome përbëhet nga disa nëngrupe dhe në përgjithësi është ruajtur gjuha rome si dhe aspekte të caktuara të kulturës.

Fondacioni vlerëson si përparësi strategjike dhënien e mbështetjes për procesin e integrimit europian, duke nxitur progresin e Shqipërisë drejt integrimit europian

"Baza e sistemit tonë politik është e drejta e popullit për të bërë dhe për të ndryshuar kushtetutat e tyre qeverisëse". - George Washington

1
Komuniteti Rom
2
Integrimi Europian
3
Klinikat e ligjit - OSFA
4
Reforma Kushtetuese

Njoftime

Workshope për të rinj
28 Janar 2019 ora 12:00 – 14:00

07 Janar 2019

Projekti ‘Procesi i Berlinit nën hijen e Brexit: Lidhja e përpjekjeve të monit

27 Nëntor 2018

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH) dhe Instituti i Studimeve Politike (ISP)...

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Kontakt

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni


cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs anello backpack free sex video Ncs National news NCS European News Web NCS NEWS web free sex movie