Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG

Filmi fillon më: 13.12.2018

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Filmi fillon më: 20.12.2018

Aquaman

Filmi fillon më: 27.12.2018

Second Act

Filmi fillon më: 03.01.2019

Papillon

Filmi fillon më: 10.01.2019

Mary Poppins Returns

Filmi fillon më: 17.01.2019

The Upside

Filmi fillon më: 03.01.2019

Papillon

Filmi fillon më: 10.01.2019

Mary Poppins Returns

Filmi fillon më: 10.01.2019

Juliet, Naked

Filmi fillon më: 12.01.2019

Adriana Lecouvreur (Opera), NY MET, 2019

Filmi fillon më: 17.01.2019

The Upside

Filmi fillon më: 20.01.2019

La Bayadère (Balet), Bolshoi, 2019

Filmi fillon më: 24.01.2019

Everybody Knows

Filmi fillon më: 26.01.2019

BTS Love Yourself Tour in Seoul

Filmi fillon më: 31.01.2019

Glass

Filmi fillon më: 31.01.2019

Vice

Filmi fillon më: 02.02.2019

Carmen (Opera), NY MET, 2019

Filmi fillon më: 07.02.2019

Cold Pursuit

Fillimi i Eventit: 06.10.2018

Sezoni i Metropolitan Opera, 2018/2019

Fillimi i Eventit: 11.11.2018

Sezoni i Baletit të Bolshoit 2018/2019

Fillimi i Eventit: 20.01.2019

La Bayadère, BOLSHOI, 2019

The Upside

The Upside

Një vështrim komik mbi marrëdhënien midis një burri të pasur tetraplegjik dhe një të papuni me një të shkuar kriminale, tashmë të punësuar për ta ndihmuar atë.

Më shumë
Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns

Dekada pas vizitës së saj të parë, dadoja magjike rikthehet për të ndihmuar të afërmit e Banks dhe fëmijët e Michael, për të kaluar situatën e vështirë në të cilën ndodhen.

Më shumë
Papillon

Papillon

I dënuar gabimisht për vrasje, Henri Charriere krijon një marrëdhënie të pazakontë me shokun e tij të burgut dhe me falsifikuesin e dënuar Louis Dega, në një përpjekje për të shpëtuar nga kolonia penale famëkeqe në Ishullin e Djallit.

Më shumë

Na Ndiqni

Kliko


cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European News Web free sex movie Asian sex video free sex video Ncs's News NCS European News Web cheap Ncs tumi backpack Ncs Shopping cheap Ncs swissgear backpack