Kontraktoni me ne per nje adrese EMAIL dhe perfitoni nje nga sherbimet me te perdorshme, te sigurta dhe te mbrojtura.

Performance e larte sherbimi 24 oresh. Aplikacione te vendosur ne sisteme te forta te dubluara dhe te optimizuara.

Aplikimi i paketes bisnes-virtual do te zbriste kostot per hardware apo sotfware te shtrenjta te blera nga vete perdoruesi, kostot e mirembajtjes etj.

ENET i mbeshtet sistemet e saj ne unaze fibrash optike si dhe ne platforma shume qellimshme me pajisje te sigurura nga cisco, ibm e motorola

Prezence ne Tirane, Durres dhe Elbasan.

Local-loop i shkurter, i sigurte per c’do lloj protokolli te transmetimit te te dhenave,  disponueshmeri 24 oreshe. 

Sherbimet ne web ofrohen ne platforma te licensuara me baze UNIX, por edhe opensource-t LAMP, SAMP.

Hapesira te dedikuara dhe funksionale per ndermarrjet e ndryshme. Zgjidhje te plota , nga publikimet per efekt reklamash deri tek platforma te plota per menazhimin financiar.

Infrastrukture e besueshme, e sigurte dhe optimizime sipas kerkeses per OLAP-s (online application processing) mbeshtetur ne Oracle.

Per programatoret hapesira te sigurta aksesi dhe publikimesh. Permbajtje te encriptuara si dhe hapesira te mbrojtura , performance e larte ne saje te optimizimeve sipas kerkeses.

ENET i mbeshtet sistemet e saj ne unaze FIBRASH OPTIKE

HOTSPOT per perdorues fundor dhe per rishitesa.

xxx video European News Web Video porno cheap swiss gear backpack European News Web free sex movie Asian sex video cheap hydro flask ポルノ映画 cheap gymshark clothes