Atëherë dhuna nuk ekziston dhe përdhunimi është faji i gruas

Sepse jetojmë në një botë në të cilën, përdhunimi justifikohet, ku gratë fajësohen dhe viktimat, kryqëzohen: shumë e bukur, shumë e shëmtuar, histerike, me nerva, me kërkesa. Ka gjithmonë një arsye për të...

Diferenca midis seksit, seksualiteti dhe edukimit seksual

Nëse doni që të kujdeseni për shëndetin seksual tuaj dhe të fëmijëve tuaj është e rëndësishme të kuptoni dallimin midis seksit , seksualitetit dhe shëndetit seksualhttps://tabu.al/cfare-apo-si-eshte-nje...

Lojëra me thithkat

Thithkat janë një pjesë shumë e rëndësishme (për të dyja gjinitë) dhe shpesh e anashkaluar gjatë aktit seksual ose paralojës. Përfshirja e gjinjve dhe thithkave ( dhe jo vetëm e zonës gjenitale)  gjatë aktit...

Intro në BDSM ose 50 Shades of Tabu

Çfarë është BDSM ( B/D bondage dhe disiplinë- D/S dominim dhe nënshtrim në anglisht “submission” S/D sadizëm dhe mazokizëm). Shpesh herë vetëm një praktikë e keqkuptuar nga ata që nuk kanë...

Shëndeti vaginal

Gjeneza e jetës dhe qëndra e kënaqësisë , ende sot vagina është  një  zonë  misterioze dhe për ato që  e kanë  një . Vagina nuk është  si mendon Si fillim duhet thënë ( jo që nuk...

Follow Me


股票行情 Video porno Japan porn video 彩票网 cheap anello backpack cheap gymshark clothes National news 性感美女图片 Asian sex video cheap fjallraven backpack