"Klubi i Yjeve - Takohu me Buffon"
Promocioni Kombëtar nga Head & Shoulders

Bli produktet Head & Shoulders, ruaj kuponin tatimor dhe regjistrohu online për të fituar qindra çmime apo çmimin e madh, takim me portierin legjendar Gianluigi Buffon në Torino, Itali.

"Të gjithë kuponat e regjistruar në fushatën promovuese duhet të ruhen për referenca të mëtejshme. Një kupon tatimor mund të regjistrohet vetëm një herë!

Periudha e fushatës promovuese: 05/09/2018 deri më 21/10/2018. Lexoni më shumë rreth Kushteve e Kritereve të lojës.


cheap fjallraven backpack cheap hydro flask Water bottle Japan porn video News cheap yeti cup cheap swissgear backpack European News Web Shopping cheap tumi backpack cheap gymshark Yoga clothing