Proportion
portal skandal2 months

Shpërblim në vend të ndëshkimit për një nga ikonat e korrupsionit

Ish-ministri i Financave të Partisë Demokratike, Ridvan Bode do të jetë anëtar në Bordin Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë i ...

Proportion
portal skandal2 months

Mbi tradhtarin, gomarin dhe shqiptarin!

Po ti numërosh tradhtarët që kanë nxjerrë shqiptarët, janë akoma më shumë se të vrarët për atdhe! Po pra të ...

Editorial

Zera

Ne Lajme


cheap fjallraven backpack Asian sex video cheap off white Sportswear News web European websites cheap hydro flask Water bottle European News Web European News Web free sex video Japan porn video