AKTUALITET

Raporti, 100% e banorëve në Shqipëri, të ekspozuar ndaj ndotjes së...

Sipas raportit të ‘State of Global Air 2019’, ndotja e ajrit ishte faktori i pestë për rrezikshmërinë e vdekshmërisë në vitin 2017 në rang...

Pyet Mjekun: Dërgoni pyetjen tuaj

Pyetje & Përgjigje

Një hapësirë për lexuesin tonë, nga ku mund të dërgojnë pyetjet dhe shqetësimet e tyre, për të cilat do të marrin përgjigje nga mjekët tanë.

MJEKU JUAJ

Mbrojtja nga kanceri i gjirit, çfarë duhet të ndryshoni në stilin...

Rolina Naço, dietologe Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, është vënë re që 30-40% të personave shfaqin kancerin e gjirit si pasojë e mungesës së aktivitetit...

PYET MJEKUN

Kopertina 1 tetor 2019

shendeti.com.al

VIDEO

LIFESTYLE

SHENDETI A-Z

STUDIME DHE RAPORTE

DIETA

Kapsllëku dhe ushqimet, këshilla

Rolina Naco, Dietologe Mënyra më e mirë për t’u lehtësuar nga problemet e konstipacionit (kapsllëkut) është të ndryshojmë gradualisht zakonet e të ushqyerit por edhe...

FITNESS

4 mënyrat kryesore për të lehtësuar dhimbjet therëse të duarve

Dhimbja e duarve është më shumë se acaruese. Ngurtësimi, ënjtja dhe dhimbja e duarve ndikon në përditshmërinë tonë duke na penguar që të kryejmë...

ESTETIKË

Këshilla, lëkurë dhe flokë të buta dhe të shëndetshme

Ilma Lamçe Ditët e nxehta nuk kanë përfunduar akoma e për pasojë as plazhi. Duke qenë se pjesa më e madhe e njerëzve vazhdojnë ende...

MJEKËSI ALTERNATIVE

SHENDETI MENDOR

Shëndeti mendor në Shqipëri po përkeqësohet, mungojnë mjekët

Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete...

SHENDETI RIPRODHUES

Faktorët që ndikojnë në ndërprerjen e ciklit menstrual

Dr. Kozeta Mustafaraj, mjeke obstetër-gjinekologe Amenorreja quhet mungesa e menstruacioneve për të paktën 3 muaj, tek një grua që ka pasur më parë menstruacione, dhe...

SHKENCË

Testi që parashikon vdekjen brenda 10 vitesh me një saktësi të...

Shkencëtarët kanë zhvilluar një test gjaku që mund të parashikojë predispozitat për vdekje në 10 vitet e ardhshme. Një ekip shkencëtarësh në Gjermani zbuluan 14...

GJENI MJEKUN TUAJ

FËMIJËT

FEMRAT

MESHKUJT

TË MOSHUAR

KUZHINE

TURIZEM MJEKSOR

VIP SHËNDET

AKTIVITETE