Call us
00355 422 52 065

Integral Programe Edukimi

Në 26 vite Integral Programe Edukimi ka provuar të jetë një ndër kompanitë më profesionale në fushën e edukimit dhe shkëmbimeve kulturore jashtë vendit. Konsultentët tanë të kualifikuar janë të gatshëm t’ju ndihmojnë me çdo kërkesë rreth programeve të shkollave dhe universiteteve, me zgjedhjen e duhur të fushës së studimit, kryerjen e proçedurës së plotë të aplikimit dhe organizimin e udhëtimit.

News

10.01.2019

20 % zbritje për kampet verore në Zvicër!

➽ Kampet Verore në Zvicër Zgjedhja e një shkolle verore është një sfidë këto ditë, pasi opsionet janë të shumta. Megjithatë, Zvicra ka ofruar diçka unike kur u hapën shkollat e para në pjesën franceze të vendit, më shumë se 135 vite më parë. Prindërit I dërgojnë fëmijët e tyre në Zvicër sepse është vend[...] Read more
27.12.2018

100 % Bursë nga Jacobs University

➽ JACOBS UNIVERSITY ➽ TË STUDIOSH NË JACOBS Universiteti Jacobs është një universitet privat i vendosur në Bremen. Është një nga universitetet më prestigjioz në Gjermani, i karakterizuar nga një bashkësi e vërtetë ndërkulturore. Universiteti, i themeluar në vitin 2001, tërheq studentë të talentuar dhe me mendje të hapur nga e gjithë bota; rreth 1400[...] Read more
12.12.2018

Kurse përgatitore për SAT dhe Kurse Anglishte në HARVARD

⇛ PËRGATITUNI PËR PROVIMIN E SAT NË USA 29 QERSHOR - 23 KORRIK SAT Summer Camp është një program akademik rezidencial, 4-javor, i projektuar për studentët ndërkombëtar që duan të përgatiten për provimet pranuese në universitet amerikane. Cfarë ju duhet për të aplikuar: ➤ Nxënësit e klasës 10-12 ➤ Mosha 15-18 vjeç ➤ Gjuha angleze:[...] Read more
11.12.2018

Përse diploma IB është mënyra ideale për përgatitjen në universitet?

Programi i Diplomës IB është një kurs para-universitar sfidues dhe gjithëpërfshirës. Ai përbëhet nga një program shumë i sofistikuar dyvjeçar, i cili mbulon një sërë lëndësh akademike, si gjuha angleze, gjuha e huaj, historia, shkenca, artet dhe matematika dhe shkencat kompjuterike. Ky program synon zhvillimin e fëmijës në tërësi por ne përgjithësi ka për qëllim[...] Read more

Download free programme catalogue!

Get it now

cheap Ncs anello backpack cheap Ncs yeti cup NCS European websites cheap Ncs swissgear backpack NCS NEWS web NCS European News Web cheap Ncs tumi backpack Ncs Shopping Ncs National news cheap Ncs off white Sportswear