FJALË

Fjalor Shqip

Çfarë është FJALË

FJALË është fjalor shqip online i përditësuar me fjalë dhe kuptime të reja dhe i pastruar nga ngarkesa ideologjike komuniste.

Ky fjalor i gjuhës shqipe është i thjeshtë dhe i këndshëm për t'u përdorur dhe përditësohet rregullisht, duke e bërë atë të denjë për nevojat e shqipfolësve në ditët e sotme.

Ndihmo për pasurimin dhe përmirësimin teknik të fjalorit

Dhuro

cheap Ncs gymshark Yoga clothing Ncs's News cheap Ncs swissgear backpack free sex movie NCS European News Web NCS European websites cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs off white Sportswear free sex video cheap Ncs yeti cup